Workshop:

Wat is jouw superkracht?

Hello!

 

Wat goed dat je hier bent. Je wilt graag tijd vrijmaken om jezelf te ontwikkelen. Onderzoeken waar je goed in bent. En waar je je nog graag in wilt ontwikkelen.

 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen. Door oefeningen en verrassende opdrachten weet jij wat jouw superkracht is en hoe je die kunt benutten in je dagelijks leven.
 

 

Tijdens deze dag onderzoeken wij samen met jou aan de hand van de 6 stappen van ons werkboek waar je blij van wordt en wat jij nodig hebt om niet langer te wachten en aan de slag te gaan met je droom.

 

De 6 stappen vormden de basis van trainers Susanne en Karoline waarmee zij aan de slag gingen met hun eigen droom. En deze stappen delen ze graag met jou.

Jouw kado na de trainingsdag:
Dus wil jij: 
- Ontdekken wat je talenten zijn - Onderzoeken waar je nog meer goed in bent - Je talenten op de juiste manier inzetten  - Meer zelfvertrouwen en energie krijgen  - De juiste keuzes maken  

Durven dromen én te doen!

Deze mensen gingen je voor:

Bedankt voor de stimulerende en sprankelende workshop. Jullie hebben me weer even bewust laten spitten in mijn onderbewuste.

—  Anneloes

Safari Lodge in Zandvoort aan het strand is de perfecte plek voor deze trainingsdag. We beschikken over the Cottage, een eigen ruimte met terras aan zee. Voldoende rust en ruimte dus om te werken aan jezelf

PRAKTISCHE INFO:

  • datum & tijd: donderdag 20 september
    van 9:30 tot 16:30 uur

  • locatie: Safari Lodge op het strand van Zandvoort

  • prijs: 145 euro per deelnemer.

        Deze prijs is inclusief een werkboek,

        water, koffie, thee, fruit en

        een lunch, verzorgd door Safari Lodge.

JA, ik ben erbij!

Yes! Je gaat mee op reis. Je ontvangt zo snel mogelijk van ons de bevestiging van je deelname!