Hello,

wij zijn De Droomwerkers!

Trainers Susanne aan ’t Goor en Karoline van Ingen zijn De Droomwerkers. Twee bevlogen vrouwen die met veel  energie, betrokkenheid en humor  trainingen, workshops en  inspiratiedagen organiseren.

 

Als je tijd en aandacht aan jezelf besteedt, haal je het beste uit  jezelf.  En kun je alles bereiken wat je wilt bereiken.

En ja, dat geldt dus ook voor jou. Weten hoe wij jou daarbij kunnen helpen? Neem gerust een kijkje bij ons aanbod.

Wij geven ook incompany trainingen op maat. Zo werkten we al eerder voor o.a. Gemeente Den Haag, De Broekriem en Ladies' Circle. Benieuwd naar de mogelijkheden voor samenwerking?

Neem gerust contact met ons op!

Liefs,

Susanne & Karoline

 

Karoline van Ingen

verbinder pur sang

Karoline van Ingen is samen met Susanne   oprichtster  en bedenker van De Droomwerkers.

Ze delen dezelfde passie: mensen inspireren en  motiveren om  meer tijd aan zichzelf te besteden. Karoline wil  mensen  de  ruimte te bieden, om zo weer  bewust te worden  van hun eigen inzichten en patronen, een mooie reis op zoek naar je eigen IK en stilstaan bij wat je aan het doen bent."

Haar missie: via De  Droomwerkers een ieder te  verbinden met zichzelf. 

Susanne aan 't Goor

creatieve vrije geest

 

Susanne aan 't Goor is samen met Karoline oprichtster en bedenker van De Droomwerkers.

Een enthousiaste ondernemer die het als haar levensmissie ziet anderen te inspireren te gaan doen waar ze blij van worden, wat dat dan ook is. Ze gelooft dat je alles kunt bereiken wat je hart je ingeeft, ook al is het met kleine stapjes. Denkt in mogelijkheden en ziet overal kansen. Een vrije geest, die groots kan denken maar ook geniet van de kleine dingen in het leven.

Haar missie: Jou helpen je dromen te durven doen!

Meer weten over ons?

Volg ons dan op Instagram